DE APPELIER

DE APPELIER De Appelier

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 61 beoordelingen
22 okt 2019 om 17:42 Het eten van de Appelier is altijd super lekker! De bezorger is een heel vriendelijke jongen en voor mij is dit het belangrijkste.
14 okt 2019 om 21:59 Het blijft een rare combinatie voor me als 2 soorten granen gecombineerd worden met ook nog aardappelpuree.. en quiche..dan is de helft van het gerecht puur koolhydraten. Reken dan liever wat meer en geef warme groenten één soort is oké. Koude schotel ok
1 okt 2019 om 20:10 Anders altijd mijn Appelierschotel in ongeveer 30 minuten, nu 70 minuten ???
30 sep 2019 om 21:33 Bezorging perfect Eten heerlijk maar wel weer wzt veel.koolhydraten... Je krijgtal 2 soorten perfect gekookte granen maar daar dan quiche aardappelpurree en pastasalade bij is wat veel carbs. Beter granen met 2 soorten groenten. Mazr voor de rest heerlijk
30 sep 2019 om 21:26 Super lekker! Bezorgtijd was deze keer uitzonderlijk lang maar daar was een verklaring voor. Geen enkel probleem voor mij. Duidelijke uitleg gekregen.
23 sep 2019 om 20:57 2 x zonder koolhydraten gevraagd op het ticket bij opmerkingen 2 x telefonisch door gegeven Toch 2 x met koolhydraten gekregen en er zat een papier bij van het restaurant “zonder koolhydraten” ... Weird
12 sep 2019 om 22:32 beetje teveel koolhydraten; : wortel/aardappelpuree met twee soorten granen. Koude schotel deze keer magertjes. Klein maar fijn stukje vleesvervanger. Lekker maar niet zo goed als anders, misschien omdat ik later besteld heb. Bezorging was weer top!.
11 sep 2019 om 21:37 Ik had per ongeluk het adres van het restaurant genoteerd ipv mijn adres. Olivier belde hiervoor en nog geen kwartier later kwam hij met een glimlach en een kwinkslag mijn eten brengen. Mijn tweede positieve ervaring met Take Away. En het eten was top!
26 aug 2019 om 16:37 Uitermate vriendelijke bezorger! erg vlotte regeling. Ik bestel volgende keer graag nog es via jullie. Dankjewel!